Her er mindst fem problemer, som hypnose kan løse

Når vi opsøger en hypnotisør eller hypnoseterapeut, handler det stort set altid om, at vi gerne vil have hjælp til at løse et personligt problem. Der er noget, vi gerne vil ændre på eller arbejde med i vores liv, men vi har brug for hjælp for at komme videre i processen.

Der er mange forskellige terapeuter og terapiformer at vælge imellem, så valget handler i høj grad om personlige præferencer, hvad vi tror på og ikke tror på, og måske om anbefalinger fra nogen, vi kender.

 

Hypnose kan være løsningen

Der kan være mange forskellige årsager til, at vi opsøger hjælp hos en terapeut eller hypnotisør til at løse et problem. Nogle af de hyppige årsager handler om ønsket om at stoppe med at ryge, ønsket om at tabe sig i vægt, problemer med angst, depression, stress, selvværd og forskellige fobier, dårlige vaner som eksempelvis neglebidning og problemer med ludomani. Når man er på udkig efter en hypnotisør er det vigtigt, at man vælger en troværdig hypnosebehandler centralt placeret i København. Ud over de forskellige problemer kan hypnose også bruges i forhold til forbedring af præstationsevne. Det kan være sportsfolk, der gerne vil forbedre deres præstationer på banen, eller forretningsfolk, der gerne vil blive endnu skarpere og præstere endnu bedre på arbejdet.

 

Rygestop og vægttab

Det er nok de færreste af os, der har det helt store kendskab til hypnose. Og mange er slet ikke klar over, hvor mange forskellige problemer, som hypnose kan behandle.

Har vi hørt om hypnose som behandlingsform, er det nok rygestop, som de fleste tænker på. Mange kender en, der fik hjælp til at stoppe med at ryge hos en hypnotisør. Derudover er der også flere, der har hørt om gode erfaringer med vægttab efter et besøg hos en hypnotisør.

 

rygestopshypnose - hypnosebehandling

 

Hypnose mod fobier

Både rygestops –  og vægttabshypnose har hypnotisørerne  gode erfaringer med at kurere. Derudover er hypnose også særdeles effektiv i forhold til forskellige fobier, og mange mennesker har oplevet at slippe forbier med hypnose. Det kan være fobi for en bestemt ting eller en bestemt situation, for eksempel edderkopper, elevatorer, nåle, højder, åbne pladser, lukkede rum, tandlægebesøg, flyrejser og meget andet.

Erfaringerne med at behandle fobier med hypnose er ganske gode, og det samme er resultaterne.

 

Du skal selv ville forandringen

Uanset hvilken terapiform du vælger, skal du selv være indstillet på at ønske forandringer i dit liv, ellers er du ikke modtagelig for hverken hypnose eller andre former for terapi. Hvis du for eksempel ikke mener, at du har et problem med ludomani, men det udelukkende er din familie, der mener det, så vil hypnose eller anden terapi næppe hjælpe dig. Du skal selv indse dit problem og ønske en forandring for at være modtagelig for hypnose og terapi.

 

Prinsessegade 9
1422
København K
22 78 92 38

Leave a Reply