Hvordan ved man, om man lider af seksuelle problemer?

Seksuelle problemer er meget almindelige og kan være utrolig generende og problematiske for begge parter i forholdet. Når mænd oplever seksuelle problemer, er det typisk i form af erektionsproblemer, for tidlig sædafgang eller nedsat sexlyst. Dog er det typisk ikke noget, man hører om – de flest er flove over deres problemer og holder dem derfor typisk for dem selv. Selvom man ikke skal regne med, at der er et “quick fix”, så findes der heldigvis mange løsninger på sådanne problemer.

Hvordan tackler man problemer med erektion?

Der er ingen grund til at gå i panik, hvis man lejlighedsvis ikke er i stand til at få erektion, eller hvis man ikke er i stand til at holde den gennem hele samlejet. Det er ganske normalt. Oplever dig og din partner dog, at det sker oftere og oftere, er det ganske forståeligt, hvis I begynder at bekymre jer. Nogle mænd er kun i stand til at få erektion, når de maturberer, og andre er kun i stand til at få det, når de er sammen med én bestemt partner. Den type sex man har kan også påvirke mandens evne til at få rejsning.

Har du problemer med erektion, er den første – og bedste ting – du bør gøre, at tale åbent med din partner om det. Du vil måske finde ud af, at hun (eller han) ikke er så bekymret over det, fordi I stadig kan nyde sex på mange andre måder. Efter man har talt om det som par, er der mange som oplever, at de bliver mere afslappede omkring det – dette kan i sig selv medføre at i kommer tilbage på rette vej.

sexproblemer - sexolog

Hvis dine erektionsproblemer dog bliver ved med at blive værre og værre, er der en række forskellige ting du kan gøre for at løse problemet. En af de bedste løsninger er at besøge en erfaren sexolog i Odensen med stor viden om sexproblemer. En sexolog vil tage en dyb snak med dig, for at finde ud af, hvad der ligger til grund for dine problemer. På baggrund af undersøgelsen vil han eller hun rådgive dig om forskellige behandlingsmuligheder, som passer til lige netop dine behov og ønsker. Der findes både medicin, som kan afhjælpe dit problem, men i mange tilfælde vil sex-rådgivning også være effektivt.

En sexolog ser sex som en naturlig del af livet, som er med til bringe livsglæde og passion til tilværelsen. Sex giver energi og velvære og er sundt for både krop og sjæl. Det vil være en fordel, hvis du finder en terapeut i Odensen, som både har stor ekspertise som sexolog og kognitiv terapeut, eftersom det vil give et solidt grundlag for at arbejde med de kognitive og psykologiske aspekter, som påvirker din mulighed for at få erektion. Alt du siger bliver naturligvis mellem dig og sexolog, og du kan derfor roligt og åbent fortælle om alt.

Har du sexproblemer, skal du således ikke gemme dem for dig selv. Besøg en sexolog og tal åbent om dine problemer. Sammen kan i løse dine problemer, så du kan få dit sexliv tilbage.

Terapi Fyn
Skt. Jørgens Gade 142, 1.
5000 Odense C
71237071

Leave a Reply