Implantatbehandling til dig, der mangler en tand eller flere

Har du paradentose, og har du mistet en tand? Eller har du været udsat for en ulykke, og mangler du nu en eller flere tænder? Så er det en god idé at få lavet en implantatbehandling hos en professionel og erfaren tandlæge i Lyngby, Virum eller Gentofte. Det er nemlig en behandling, hvor det nærmest føles at fået en helt ny tand, fordi det nemlig ligner og føles som en rigtig tand, og den kan også blive behandlet sådan.

Hvis du mangler en eller flere af dine, kan du få isat et implantat ind, som er en kunstig tandrod. Implantater er lavet af titanium, og der hvor den naturlige tandrod sad før, er der hvor implantatet bliver sat nemlig i selve kæbebenet. Alt efter hvor mange tænder du mangler, kan der enten blive lavet et enkelt implantat eller flere implantater. Implantater bliver fx brugt som et fundament for en krone eller som en støtte til en bro.

implantatbehandling processen

Implantater er en fremadrettet løsning

Det kan være ubehageligt at mangle en tand, så det er derfor vigtigt at få lavet. Det kan fx skade dit tandkød eller de nabotænder, der ligger ved siden af hullet. Men det kan også være ubehageligt eller svært at spise, hvis der mangler en eller flere tænder. For det meste er det dog udseendet, der er årsagen til at få lavet implantater. En behandling med implantater er en god løsning, fordi implantater kan give dig en normal bide- og mundfunktion.

Et implantat kan nærmest sættes i hele munden, og udover at man kan genopbygge en tand, så kan man også genskabe en hel kæbe med fire til seks implantater. Så du kan derfor bygge videre senere hen i livet med implantater, hvis der skulle være behov for det. Det er derfor en fremadrettet løsning. Dog er det vigtigt, at en behandling med implantater bliver planlagt grundigt for at opnå det flotteste og bedste resultat. Da der kan forekomme tilfælde, hvor der skal indsættes mere knogle, før implantatet kan sidde ordentligt fast.

Hvor kan jeg få lavet en implantatbehandling?

Der findes heldigvis mange gode tandlæger i Storkøbenhavn, som kan tilbyde dig en behandling med implantater af høj kvalitet. En tandklinik er fx Tandlægerne i Lyngby, som har mange års erfaringer samt dygtige tandlæger og klinikassistenter. Så tag kontakt til dem i dag eller en anden tandklinik i dit område, hvis du mangler en tand eller to og ønsker en implantatbehandling.

 

Tandlæge Lyngby
Lyngby Torv 1
2800 Kongens Lyngby
Telefon: 45 8712 26

Leave a Reply