Lad din revisor om lønudbetaling og få mere tid

Økonomi

Korrekte lønninger er vigtigt for virksomhedens succes. Med fejl i lønninger kan virksomhedens medarbejdere blive utilfredse, hvilket skaber et dårligt arbejdsmiljø. En arbejdsplads med dårlig trivsel skaber et dårligt grundlag for et succesfuldt arbejde. Der kan derudover opstå problemer med forskellige instanser, hvilket kan give økonomisk bagslag og et dårligt ry. Det er derfor afgørende, at der er styr på lønudbetalingen, hvilket er muligt med en lønansvarlig revisor fra Roskilde, der kan varetage lønudbetalingen.

Korrekt lønudbetaling med en revisor

Det er stor fordel at lade en revisor varetage lønudbetalingen. Ansvaret for lønudbetalingen kan trygt overlades til en kvalificeret revisor, da der ikke sker fejl i lønningerne. Der er forskellige metoder til at bogføre og udbetale lønnen. Det er blandt andet muligt at lave lønudbetaling gennem grundig bogføring fra København, som danner grundlag for et elektronisk lønudbetalingssystem. Lønudbetalingssystemet vil blandt andet skabe overblik over virksomheds budgetter, indtægter og forbrug. Her vil programmet kunne udarbejdes, så det tilpasses individuelt efter virksomheden og afstemmes i forhold til lønninger, arbejdstider med mere.

Spar tid med lønudbetalingssystem

Det tager tid at få oprette et system for lønudbetalingen i virksomheden, men det betaler sig i længden. Når systemet først er oprettet, kan samme procedure følges hver måned, så lønudbetalingen forløber hurtigt og gnidningsfrit. Alt foregår elektronisk, hvilket gør processen lettere og hurtigere. Der vil automatisk blive udbetalt løn fra virksomhedens konto til medarbejdernes konto, hvilket mindsker tidsforbruget til lønudbetalingen. Systemet vil derover tage hensyn til indbetalinger til pension, skat, feriepenge og ATP, så alt udbetales korrekt. Det eneste krav til virksomhederne er, at firmaets konto kan dække lønnen.

Økonomisk rådgivning

Nye virksomheder og virksomheder med mindre omsætninger kan have svært ved at få budgettet til at fungere hele tiden. Det er dog vigtigt, at virksomheden er i stand til at kunne lønne medarbejderne, så virksomheden kan fungere. Ved oprettelse af lønudbetalingssystemet får revisoren indblik i virksomhedens økonomi, hvorefter revisoren kan give økonomisk rådgivning til virksomheden. Med hjælp fra en revisor er det muligt at få et overblik over økonomiens balance, så indtægterne og forbruget kan afstemmes. Revisoren kan blandt andet rådgive om ressourceplanlægning og investeringer, så virksomhedens økonomi kan forbedres. En revisor bliver af den grund en nyttig person til at hjælpe med at få virksomhedens økonomi til at fungere. Økonomien er det altafgørende for at holde virksomheden kørende. Det er derfor uden tvivl en god investering at få hjælp fra en revisor, da det sparer virksomheden tid og penge.

Mer Revision A/S

Ledreborg Alle 130

4000 Roskilde

Tlf: 46 32 56 32

 

Leave a Reply