Sådan får du sikre og autoriserede el-installationer i din bolig

Det er meget vigtigt, at være sikker på at dine el-installationer er korrekt udført – af sikkerhedsmæssige årsager. En enkelt fejl i el-installationerne kan føre til alvorlige uheld og er ofte årsagen til brande i hjemmet. De fleste elektrikere anbefaler derfor, at man som boligejer får foretaget et eftersyn af dine el-installationer, der kan identificere eventuelle fejl og udrede dem professionelt. Heldigvis findes der mange kompetente og autoriserede el-installatør nær København og andre storbyer, der kan sørge for, at dine el-installationer er sikre og lovlige.

Gør-det-ikke-selv

Der er mange mennesker, der vælger at gøre-det-selv, fordi nogle opgaver inden for elektriker-branchen virker simple og ligetil. Det er imidlertid en meget dårlig idé, da det kræver en faglig viden at kunne udføre el-arbejde på forsvarligt vis. De fleste elektrikere, vil altid anbefale deres kunder til at få foretager el-arbejde af fagfolk, så der ikke er nogen, der kommer til skade under arbejdet eller som følge af en dårlig installation.

elektriker 1

 

Find en velkvalificeret el-installatør

At finde en autoriseret el-installatør er derfor meget vigtigt. Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du finder den rette:

  1. Spørg venner, familie og bekendte om de kan anbefale en god elektriker. Ofte kan man finde de bedste og billigste elektrikere ved at spørge sit netværk. Fordelen ved at finde en gennem bekendte er, at du er sikret, at kvaliteten er i orden, fordi de har været tilfredse.
  2. Hvis du vælger at søge dit nærområde selv for en elektriker, kan du med fordel ringe rundt til flere firmaer og indhente et uforpligtende tilbud. Det kan nedsætte prisen en anelse – men det er dog vigtigt stadig at undersøge deres referencer, så du ved, at arbejdet er i orden.
  3. Sørg for at dit tilbud omfatter alle nødvendige materialer og arbejdskraft, så du ikke står med en ekstraregning bagefter. Der kan dog altid dukke noget op, der bliver nødvendigt at betale mere for at få lavet.

 

GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124,
2300 Kbh S.
Tlf.: 78 77 17 76

Leave a Reply