Søger I parterapi i København?

Hvis I er på udkig efter parterapi i København, kan det stærkt anbefales, at I læser videre. Det kan også være, det er en psykoterapeut i København, du har gået og kigget efter.

I denne artikel vil jeg fokusere mere på, hvad du kan få ud af at tage forbi en parterapeut, hvis der er knas i forholdet, eller hvis I bare synes, der er visse ting, der er brug for at blive talt om, som det ikke føles særlig nemt at tale om i øjeblikket. Hvis dette er tilfældet, kan det være godt at få en tredje person ind over. Med hjælpen fra en parterapeut kan det blive nemmere at få talt om de ting, der går jer på. Det vil dels være en person, som I ikke har en følelsesmæssig forbindelse til i forvejen, og denne person vil derfor være bedre til at få jer begge til at tale åbent om tingene og fremstå upartisk. Det er desuden en person, der har hjulpet mange andre par i en situation, der ligner jeres. Det er jo trods alt også bedre at få talt om tingene, og få dem ud af verden, end det er, at man går rundt og brænder inde med dem, og det så ender med at blive et langt større problem, end det har brug for at være. Det kan ofte være de små ting i hverdagen, der bidrager til, at man hurtigere bliver irriteret, når der så endelig opstår et problem eller en konflikt.

Der er desværre en tendens til, at man ikke vil tage til parterapeut, fordi mange mennesker har en ide om, at det ikke er noget, man bør gøre. Desværre er der en masse stolthed, der kommer i vejen for, at man får talt om de ting, der går en på, og det kan så være, at konsekvensen af dette er, at der ryger et ægteskab på grund af dette. Men ville det ikke være bedre, hvis man bare lagde egoet på hylden og istedet fik talt om tingene, så der kunne skabes en bedre atmosfære som resultat deraf.

parterapi

Det er dog vigtigt, at man går ind med en åben attitude, når man beslutter sig for at give parterapi en chance. Hvis man går ind med en indstilling om, at tingene ikke vil blive bedre som resultat af dette, vil der heller ikke komme særlig meget ud af behandlingen. Det er dog vigtigt, at man overvejer parterapi inden, man kommer så langt ud, at tingene ser så sorte ud, at de ikke kan reddes.

Hvis der dog er et ønske om at redde ægteskabet, kan det være en rigtig god ide.

Neperus Psykoterapi
Mikkel Bryggers Gade 1, 3. sal.
1460 København K
Telefon: 40 28 94 84

Leave a Reply