Udstyr til skatere

Måske tænker du at, at boardet eller skøjterne er det eneste vigtige, når du skal i gang med at skate. Og det er ganske korrekt, at det bliver ganske svært at skate uden en af disse – men faktisk er ekstraudstyret inden for skating næsten ligeså vigtigt som selve brættet eller skøjterne, for det er ekstraudstyret, der gør det sikkert og sjovt at dyrke sporten, understreger den dygtige skateboard shop i hillerød. Så læs med her og find ud af, hvad det er nødvendigt at købe, inden du kaster dig ud som skater.

 
1. Hjelm – det vigtigste udstyr til skatere er uden tvivl hjelmen, som beskytter dit hoved mod skader. Er den ikke på, kan det gå grueligt galt. Vælg en hjelm, der sidder ordenligt på dit hoved, og dækker hele hovedet. Panden skal også dækkes, da det ofte vil være den, man lander på, hvis man er så uheldig at falde. Ved du ikke, hvilken slags hjelm, du skal bruge, så bed om hjælp i en cykelbutik, der kan de vejlede dig.

2. Albue, knæ og håndledsbeskyttere – når du laver tricks, kan du hurtigt komme til at lande på måder, der gør ondt om aftenen. En måde at forebygge dette en smule er at bruge beskyttelse på de mest udsatte led, da de er i risikozonen, når du falder.

3. Isposer – selvom du bruger beskyttere på leddene, kan du stadig være uheldig at slå dig, og her er det guld værd altid at have en ispose liggende i fryseren. Isposen kan tage den værste hævelse og faktisk være med til at forhindre, at skaden bliver varerig.

4. Tandbeskytter – Ved du, at du kommer til at ville lave halsbrækkende tricks, kan en tandbeskytter være en udmærket ide, da tænderne kan få slemme skader, hvis du lander på munden, og det kan blive virkelig dyrt, hvis de skal laves efterfølgende.

5. Reflekser – Skater du om aftenen, så sørg for altid at have reflekser på. Du kan enten hæfte dem på din jakke, taske eller have en hel refleksvest på, så du er sikker på, bilerne kan se dig. Sørg også for at have en lygte med, hvis du skater om aftenen, til hvis der ikke er gadelygter.

6. Ordenlige sko – Køb sko, der er beregnet til skating. Du kan finde dem i skater – og nogle cykelbutikker. Det gør en stor forskel i forhold til at stå fast på boardet, så du vil kunne mærke, at du bliver en markant bedre skater af den investering.

BNA Boardshop
Søndre Jernbanevej 14
3400 Hillerød
Tlf: 20227747

Leave a Reply